Tekstproduktion

Du skal have udarbejdet noget tekst til print, til Facebook, Linked-In, hjemmesiden eller bloggen. Jeg kan hjælpe med at finde vinklen, skrive teksten og give den overskrifter, der virker. Og jeg poster på de sociale medier, så du slipper for det.

Redigering

Du har brug for en erfaren redaktør, der er god til at samarbejde, skabe flow og sammenhæng i dine tekster og evt. kan byde ind med ideer til billedsiden. Du kan trygt lægge din bog, dit magasin eller din folder i mine hænder. Se her, hvilke bøger jeg har redigeret og forfattet.

Nyhedsbrev

Dit nyhedsbrev skal fange læseren og skabe trafik på din hjemmeside. Stavefejl, dårligt sprog og upersonlige historier dræber interessen. Lad mig skrive det, så er du sikker på en professionel løsning.

Artikel

Du vil gerne have udarbejdet en artikel om et specifikt emne eller have forvandlet en række stikord til en flydende tekst. Jeg står klar til at løse opgaven selvstændigt eller i nært samarbejde med dig.

Korrektur

Du vil have, at din tekst er fejlfri, at sproget flyder, og at du får leveret dine pointer optimalt. Jeg er dit sproglige sikkerhedsnet. Også på engelsk.

Jeg er på udkig efter nye opgaver

Lige nu er jeg deltidsansat som redaktør og projektleder på forlaget Trap Danmark, og jeg tager derudover løbende freelanceopgaver ind. Jeg er åben for freelanceopgaver, fast ansættelse, deltidsarbejde eller projektansættelser.