Kommunikation

Kommunikationsopgaver løses

God kommunikation er vigtigt for enhver virksomheds succes. Uanset om det er i form af en venlig og hjælpsom stemme i telefonen, målrettet markedsføring eller produktinformation, som kunden kan bruge, har klar og ensartet kommunikation betydning for virksomhedes succes. Derfor er det en god ide at tænke over jeres kommunikationsstrategi. 

Den gode nyhed er, at det  ikke behøver være voldsomt kompliceret eller omfattende. For mange små og mellemstore virksomheder vil det være et kæmpe løft i kommunikationen blot at få gennemarbejdet sproget og ensrettet teksterne på tværs af hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier. 

Den næste gode nyhed er, at jeg med min lange erfaring med at formidle indhold har forudsætningen for hurtigt at spore mig ind på, hvad I gerne vil med jeres kommunikation. Jeg spørger ind til, hvad der er vigtigt for jeres virksomhed, hvad I ønsker resultatet af jeres kommunikation skal være, og hvem jeres kunder er. Så sørger jeg for at tilpasse teksterne, så det, I som virksomhed gerne vil formidle om jer selv, står klart og tydeligt i alt jeres materiale. 

Med min sproglige ekspertise kan jeg tilpasse kommunikationen til forskellige platforme og medier, så budskabet rammer målgruppen på den mest effektive måde. Jeg er fortrolig med at skrive til sociale medier, e-mails, websider, brochurer og andre kanaler og kan sikre, at virksomhedens ansigt udadtil er konsistent og genkendeligt på tværs af disse platforme.

Klar kommunikation er med til at skabe et positivt omdømme og styrke virksomhedens brand, ligesom det er med til opbygge stærkere kundeforhold. Og det er det, mit arbejde handler om:  at få jeres tekster til at stå så knivskarpe, at det bidrager til jeres succes.

Ring og få en snak med mig. Det er helt uforpligtende.

Med venlig hilsen

Gitte Hou Olsen

“Sproget udøver skjult magt, som månen på tidevandet.”

Rita Mae Brown (f. 1944), amerikansk forfatter

“Folk vil glemme, hvad du siger, og hvad du gør, men de vil aldrig glemme den følelse, du gav dem.”

Maya Angelou (1928-2014) – amerikansk borgerrettighedsforkæmper og forfatter

“Tal til dit publikum i deres sprog om noget, der ligger deres hjerte nær.”

Jonathan Lister – canadisk marketingekspert

God kommunikation forbinder, engagerer og inspirerer